Områdesikring

SKYVEGRINDER er vanligvis automatiserte porter som er tilknyttet adgangskontroll. De har et tiltalende design med portblad i naturanodisert aluminium eller stål. Største kjørebredde for en-fløyet port er 8,8m og 17,6m for to-fløyet port. Større porter leveres i stål. Aluminiumsportene kan også leveres manuelle.

GRINDPORTER kan leveres i både aluminium og stål med sprossefylling. Portene er ofte manuelle, men kan også leveres med motor som kan tilknyttes adgangskontroll/fjernstyring.

Digital katalog

Last ned vår katalog for mer informasjon her.

Våre automatiserte veibommer, porter, grinder og skyveporter kan leveres med mobilstyrt tilkomst, fjernstyring (radio), tidsur, kortleser, kodelås, klemlister og/eller fotoceller.

VEIBOMMER egner seg for områder hvor en ønsker å begrense tilgang for motoriserte kjøretøy.

Vi kan levere veibommer for opp til 12m veibredde.  Veibommene leveres både manuelle og motoriserte.

Løsningen kan leveres med radar eller magnetslynge i bakken, samt fjernstyring eller mobilstyring og annen adgangskontroll.

Last ned katalog for mer informasjon.

AUTOMATIKKDØRER OG INNGANGSPARTIER automatiserte slagdører og skyvedører er mye brukt som inngangsparti i butikker og andre bygg hvor en ønsker å slippe inn lys, men begrense varmetap. Vi leverer også manuelle aluminiumsdører med og uten glassfelt. Kombineres gjerne med fastfelt/vegg i glass.

Vi kan også levere ROTASJONSSPERRE / KARUSELL for sikring/kontrollert tilkomst av personer.

Telefon: 55 94 15 00
E-post: post@npv.no


Adresse:
Arnatveitveien 137, 5262 Arnatveit
Postboks 158, 5888 Bergen

Norsk Portservice Vest AS er en totalleverandør av portløsninger til både industriell- og privat bruk. Vi leverer tjenester i hele portens levetid, alt fra planlegging av ny portløsning til vedlikehold og reparasjon. Vi har hele Vestland fylke som vårt nedslagsfelt.